Over ons

Persoonlijk en eerlijk, dat is waar wij voor staan. Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn loonbedrijf Blijleven bv.


Blijleven bv is een loon- en grondverzet bedrijf gevestigd in Bergen in Noord Holland. Van oorsprong gestart als loonbedrijf is onze dienstenpakket met de jaren aanzienlijk gegroeid. Onze core bussiness is kraanverhuur en grondverzet.


Onze historie


In de jaren '70 is grondlegger D. Blijleven gestart met een minikraan in het Waarland om kleine werkzaamheden voor lokale agrariers uit te voeren. Sindsdien heeft het bedrijf een aanzienlijke groei doorgemaakt. Waar in het beginstadium enkel loonwerk en grondverzet tot de werkzaamheden behoorde, is dit inmiddels uitgebreid met kraanverhuur, sloopwerkzaamheden, tuinaanleg- en onderhoud, straatwerk, aannemerij.

Nadat het bedrijf uit zijn jasje groeide is het verhuisd van de Westerweg naar de Kanaaldijk te Bergen. Met de complementering van de nieuwe loods en bijbehorend kantoor is Blijleven bv aanzienlijk uitgebreid. Op 30 oktober 2012 is de nieuwe loods aan de Kanaaldijk officieel geopend, een nieuwe loods, eigenaar en toekomst. Dick en Stella Blijleven hebben een stap terug gedaan waarna Melvin en Wendy het spreekwoordelijke stokje overnemen.

Met de overname is het bedrijf een nieuwe weg ingeslagen, is het wagenpark en diensten uitgebreidt en mag Blijleven BV zich met trots een van de meest vooruitstrevende loon- en grondverzetbedrijven van Noord Holland noemen.


De vlag hangt uit.
De vlag hangt uit.
Bij een nieuwe start hoort een nieuwe huisstijl.
Opening nieuwe loods en kantoor.
Opening nieuwe loods en kantoor.
Het nieuwe kantoor aan de Kanaalkade te Bergen.
Officiële opening.
Officiële opening.
Bij een feestelijke opening hoort een rode loper.
Dick en Stella blijleven
Dick en Stella blijleven
Grondlegger D. Blijleven en zijn vrouw.
Officiële opening
Officiële opening
Melvin en Wendy Blijleven tijdens de officiële opening in 2012
Rupskraan.
Rupskraan.
Een modern en compleet wagenpark.
Officiële opening.
Officiële opening.
Vele klanten, familie en vrienden vieren de opening.
Oude loods.
Oude loods.
De oude loods.

Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing gedeponeerd bij de KvK te Alkmaar 2005.

KvK Alkmaar 37046734   BTW  815922334 B01   IBAN NL64 ABNA 060.74.60.938